Uitgaan in Sunny Beach

Sunny Beach ligt in Bulgarije en is een populaire plek voor veel jongeren om op vakantie te gaan. Of je nou 18 bent of 25, voor elke jongeren club is sunny beach wel een leuke bestemming. Dit omdat er erg veel mogelijkheden zijn om overdag te doen. Ook is het eten en de reis zelf helemaal niet duur wat sunny beach de perfecte mogelijkheid en de perfecte bestemming maakt om naar toe op vakantie te gaan. Doordat de kosten er zo laag zijn betaal je ook relatief weinig voor het uitgaan in verhouding tot Nederland. Ook zijn er erg veel leuke plekken om uit te gaan. In dit artikel vertellen wij je wat de leukste plekken zijn en wat je hier zoal kunt doen.

Dé plekken van Sunny beach

Als eerste plek om uit te gaan hebben we Hollister. Deze plek is perfect als je op zoek bent naar een leuke plek om wat lekkers te eten, wat lekkers te drinken en natuurlijk om te dansen. Daarnaast is Hollister 24 uur lang per dag open en komen er veel grote internationale dj's en muziek, sexy dansers en ook veel leuke danseressen.

Wanneer je als groep op zoek bent naar een wat grotere plek om te feesten dan is Orange Disco waarschijnlijk een goede optie voor jou. Het muziek genre verschilt van house en gaat tot en met urban muziek. Daarnaast zijn er verschillende soorten zalen. Ten eerste heb je op de eerste verdieping een grote zaal waar je helemaal los kunt gaan en daarnaast is er nog een andere zaal als je het toch wat chiquer wilt aanpakken.

Als je op zoek bent naar een bar waar je overdag lekker kunt chillen en ontspannen en in de avond helemaal los kunt gaan dan is de Guava Beach Club waarschijnlijk de perfecte optie voor jou. Ze draaien allerlei soorten muziek overdag en ook in de avond. Daarnaast komen er ook regelmatig Nederlandse dj's langs die bekende muziek draaien.

Wanneer je op zoek bent naar een vette club die is gelegen aan het strand dan zit je bij Die Party Hutte op de juiste plek. Zeker wanneer je de avond ervoor flink hebt gezopen kun je hier even wat lekkers drinken onder het genot van een duitse worst. Ook zijn er nederlandse producten te eten die typisch zijn voor hollanders. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere Nederlandse kipsate.

Iceberg is een bekende club waar mensen komen van over de hel wereld. Er komen erg veel Nederlanders, Duitsers en Engelsen naar deze club. Sinds 2010 is er een grote geluidsinstallatie geplaatst met mooie lichten wat ervoor zorgt dat het een stuk sfeervoller dan eerst is. Ook is er een echte buitenbar om even af te koelen. De muziek die er word gedraaid varieert veel en gaat van house en urban. Zo zijn er ook Nederlase dj's. De entree is ook niet zo duur en iedereen zegt dat de entree het meer dan waard is. Verder ligt de club op het pleintje aan de hoofdboulevard en is de club dus goed te vinden.

Wanneer je op zoek bent naar een leuk plek om alleen maar Nederlanders te ontmoeten dan zit je altijd zeker weten op de juiste plek bij The Flying Dutchman. Deze hotspot is perfect geschikt voor Nederlandse jongeren die op zoek zijn naar een leuke inrichting en op zoek zijn naar een absoluut feestplek dan zit je hie rop het goede adres. Er is erg veel muziek. Zo kun je er andre hazes nummers vinden maar ook dancehits kun je er vinden. Ook zijn er overdag veel belangrijke voetbalwedstrijden die uitgezonden worden op diverse zalen in de scherm. Wanneer de wedstrijd is afgelopen kan het zuipen doorgaan!

Er zijn dus volop mogelijkheden in Sunny beach. Er bevinden zich erg veel clubs, en bars waar je altijd kunt feesten. Daarnaast zijn er vaak in de weekend grote artiesten die er komen draaien en in de vakantie is er elke dag wel een goede dj die het feest compleet maakt. Sunny Beach is dan ook een goede plek voor jongeren die op zoek zijn naar een feest en naar een vakantie om nooit meer te vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *