Hoogseizoen Sunny Beach

Wanneer je op vakantie gaat heb je verschillende dingen om rekening mee te houden. Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat wanneer je met een jongeren groep gaat, dat iedereen mee kan komen op vakantie. Veel mensen zitten misschien weer op een andere school of anderen moeten werken. Wanneer je eenmaal weet wie en welke spullen je mee gaat nemen, en je weet naar welke plek je graag op vakantie zou willen gaan, dan blijft er 1 vraag over. Namelijk de vraag wanneer je naar een bepaalde bestemming toe zou willen gaan! Je kunt ervoor kiezen om bewust in het hoogseizoen te gaan.

Voordelen hoog seizoen

Wanneer je maten alleen maar kunnen in het hoog seizoen dan ga je natuurlijk in het hoog seizoen. Echter zijn er nog meer redenen waarom je in het hoogseizoen op vakantie zou gaan, dit zijn;
- Door de reis aanbieders worden er meer reizen aangeboden met meer mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat er concurrentie ontstaat wat er weer voor zorgt dat jij voor een lagere prijs op vakantie kunt gaan. Ook gaan er vaker vliegtuigen naar sunny beach.
- In het hoog seizoen is het veel drukker in het toerisme en zijn er dus meer activiteiten en voorzieningen. Zo zijn er bepaalde activiteiten en attracties open alleen tijdens het hoog seizoen. Ook komen er meer dj's naar grote clubs tijdens het hoogseizoen.
- Tot slot kun je ook meer mensen ontmoeten tijdens het hoog seizoen omdat het drukker is.

Voordelen laag seizoen

- Wanneer jij en je vriendin/vrouw op vakantie willen gaan en willen genieten van wat luxe en rust, dan is het laag seizoen vaak een goede optie. Doordat het er minder druk is en doordat er minder jongelui zijn kun je in wat meer rust genieten.
- Wanneer je met een vriendin/vrouw/ groep jongeren gaat heeft het laag seizoen natuurlijk ook als voordeel dat de prijzen een stuk lager zijn. Er zijn veel open plekken en open hotels met leegstaande kamers waardoor ze goedkope prijzen aanbieden.

Hoogseizoen sunny beach; informatie

Omdat Sunny Beach een echte zomer bestemming is, is er dan ook maar sprake van 1 hoog seizoen en niet 2 hoog seizoenen. Het hoogseizoen loopt eigenlijk vanaf begin april tot en met eind september/begin oktober. Tijdens deze maanden zijn alle winkels, bars, restaurants en alle attracties geopend. Hierdoor zijn er ook veel internationale dj's die er komen naar de grote discotheken. Omdat de grootste groep van jongeren wilt uitgaan en zwem plezier wilt hebben tijdens sunny beach kun je het beste gaan in mei/julie/augustus. Dit is dan ook echt de echte kern van het hoogseizoen en de meeste toeristen zul je er dan ook wel vinden. In sommige landen is er wel een hoogseizoen maar is het er toch niet zo erg druk. In sunny beach is dit absoluut niet het geval. In het hoog seizoen is het er erg druk en komen er erg veel jongeren van over de hele wereld. Doordat Bulgarije ook nog eens aan de zwarte zee ligt is het er erg warm. Ook zijn er in het hoog seizoen erg veel bars en restaurants die ervoor kiezen om hun tafels naar buiten te verplaatsen. Voor helemaal niet al te veel geld kun jij lekker eten. Wel willen we je nog even mee geven dat je deze bestemming in het laagseizoen, en in de maanden oktober tot en met april beter kunt vermijden. Al de mensen die hier eigen winkels hebben/ restaurants gaan dan vaak aan de slag in een ander land met de ski's en snowboards. Of ze gaan werken in andere winkels. Wel is het belangrijk om te weten dat er in het hoogseizoen van sunny beach veel markten te zien zijn, en ook zijn er erg veel mensen op straat te vinden die diverse winkel tentjes hebben uitgesteld zodat jij ook op vakantie nog wat leuke kleding kunt kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *