Activiteiten

Sunny Beach is een erg leuke plek die bekend staat om het uitgaan. Veel jongeren gaan hier dan ook naar toe omdat het lekker warm is in de zomer. Zo kun je lekker genieten van het lange strand en kun je overdag lekker chillen op veel plekken. Naast het feit dat je natuurlijk op het strand veel dingen kunt doen, zijn er nog veel meer mogelijkheden. In dit artikel vertellen wij je wat je zoal kunt doen in de omgeving van sunny beach en ook vertellen wij je welke activiteiten je zeker weten een kee rgedaan moet hebben!

De leukste activiteiten; een top overzicht

Een van de eerste dingen die je zeker weten een keer gedaan moet hebben is het bezoeken van een waterpark. De waterparken zijn vaak erg groot en je kunt dan ook denken aan een soort van wali b tikibad in Nederland. Zo zijn er erg veel lange glijbanen. Voor de mensen die van snelheid houden zijn er ook volop mogelijkheden. Zo zijn er zogenaamde zwarte glijbanen die super steil en super snel zijn. Tot slot hebben ze ook veel glijbanen die erg lang zijn waarbij je lekker kunt chillen in een band met je vrienden en langzaam omlaag kunt gaan.

Ten tweede is het zeker een aanrader om een keer naar trip naar Istanbul te maken. Een trip naar Istanbul is helemaal niet duur en kost je dan ook helemaal niet veel tijd en geld. Binnen een paar uur ben je van sunny beach in Istanbul. In sunny beach worden er speciaal voor jongeren diverse bussen georganiseerd die gaan naar Istanbul. Wanneer je eenmaal bent aangekomen in Istanbul kun je ervoor kiezen om langs de markt te gaan en wat leuke kleding en spullen te kopen. Verder kun je er natuurlijk ook heerlijk eten.

In Sunny Beach kun je ook een Vip-Cruise huren. Uiteraard is dit niet het goedkoopste om een cruise te huren maar wanneer je dit met een groep vrienden doet is het zeker weten te betalen. Je kunt zelf ervoor kiezen hoe lang je je cruise wilt huren. Zo kun je kiezen voor een paar uurtjes, maar ook een halve of hele dag. Op zo'n cruise heb je dan een BBQ aan boord waar je lekker wat vlees op kunt leggen, en ook kun je er de lekkerste drankjes halen.

Iets wat je waarschijnlijk al wel een keer in Nederland hebt gedaan is karten. In Sunny Beach zijn er ook genoeg mogelijkheden om te karten. Zo is er een echte grote kartbaan die openlucht is! Het circuit is meer dan 400 meter lang en heeft veel rondetellers en verlichting. Voor 12,50 euro kun je 10 minuten lang karten. De kartbaan is aangegeven op erg veel flyers en veel bordjes, je vind hem dus zo.

De echte waaghalzen willen natuurlijk wel een leuke vakantie hebben waarbij ze vette dingen doen die ze misschien nog nooit in hun leven hebben gedaan. De sunny beach slingshot is iets wat erg veilig is en echt voor de echte waaghalzen is. Zo'n slingshot vind je op diverse locaties aan de boulevard. Deze attractie zorgt ervoor dat toeristen een unieke ervaring meemaken. Er zijn 2 grote torens aan de zijkant met in het midden een plek om jouw en je vrienden op te vangen. Je zit in een soort van ronde bal. Op een bepaald moment gaan de touwen omhoog wat er voor zorgt dat jij super snel in de lucht gaat en hier dan ook wat rond draait. Uiteraard zijn deze slingshots goed getest en kun je hier veilig gebruik van maken.

Wanneer je als toerist op zoek bent naar wat lekkers om te eten in de middag of avond dan moet je zijn bij de Nessebar. Hier zijn er erg veel goede restaurants en barretjes. Zo kun je er genieten van lekkere sushi en ook zijn er veel goede steaks te eten. Nadat jullie lekker met z'n allen hebben gegeten kun je en tocht maken door de Nessebar en de mooie winkels en straatjes bekijken. Wanneer je een huisje of hotel hebt iets verderop van Sunny Beach dan is Nessebar ook goed te bereiken, er zijn veel bussen die rijden naar Nessebar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *